J. Ruis van Stadeadvies is al een tijdje bij ons betrokken en is op de hoogte van de stand van zaken. Voor vragen en eventuele begeleiding kan je bij haar terecht.

Zie onderstaand bericht.

 

Aan de bewoner(s) van

Bongerd

  Lelystad

 

 

 

 

datum:

onderwerp:

20 juni 2018

Procesbegeleiding sanering asbestdaken

 

 

 

 

Beste buurtbewoner(s),

 

Op 16 mei heeft u bericht ontvangen over de opheffing van de werkgroep Asbestos. De werkgroep zette zich in voor een collectieve sanering van de asbestdaken in de Bongerd.

Dit betekent dat de Bongerd zonder werkgroep verder gaat. Het Platform Asbestdaken Lelystad (PAL) is nu inhoudelijk opdrachtgever voor de procesbegeleiding vanuit Stade Advies.

 

Procesbegeleiding
In het voorgaande traject heeft een aantal van u al kennis met mij gemaakt, dit geldt echter niet voor iedereen. Als u vragen heeft over de sanering van de daken, kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 – 53 21 51 38 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk dat ik zelf bij u aanbel.

 

Waarvoor kunt u terecht bij de procesbegeleider?

-       Alle vragen en problemen waar u tegen aanloopt met betrekking tot de sanering van het dak;

-       Vragen met betrekking tot financieringsmogelijkheden;

-       Vragen met betrekking tot de Wet Natuurbescherming;

-       Voor hulp, advies en ondersteuning bij aannemerskeuze en (offerte)gesprekken met de aannemer.

 

Inventarisatie aannemers 
Op dit moment onderzoeken wij de mogelijkheden om de huishoudens die nog geen keuze hebben gemaakt voor een aannemer en die dat wel willen, in contact te brengen met beschikbare aannemers. Om goed in beeld te krijgen welke aannemers straks actief zijn in de Bongerd, zou ik graag van de mensen die al in gesprek zijn met een aannemer  horen met welke aannemer u in gesprek bent. Ook knelpunten die u ervaart rondom de keuze van een aannemer of de opdrachtverlening, kunt u aan mij doorgeven.

 

Informatie
Omdat u nu geen informatie meer vanuit de werkgroep ontvangt, zal ik u door middel van een (nieuws)brief op de hoogte houden.

 

Met vriendelijke groet. 

Jiska Ruis

Stade Advies