Programma Bongerd buurtfeest

 

Datum: 2 juli 2016

Thema: Bongerd op z’n kop

 

 8.30                  We starten de dag met een half uurtje aerobics onder de vakkundige begeleiding van Ilse. Neem zelf je kleding, handdoek en eventueel een flesje water mee.

 

9.30                   Gezellig gezamenlijk een kop koffie, thee of chocomelk drinken bij B199 op de oprit. Voor het drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

 

11.00                 Start van de jaarlijkse en niet te missen fietspuzzeltocht.  Verzamelen bij de ‘zwerfbongerdbieb’. Zelf meenemen:  fiets, een pen, picknick voor de lunch, een kleedje om op te zitten. Smartphone als je die hebt. Maak lekker zelf veel foto’s van de tocht en mail die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

15.00 – 17.00    Escape room. Voor jong en oud. Nieuwsgierig wat een escape room is? Bij Tom, Karlijn en Meike kunnen jullie ervaren wat het is. Lukt het jullie met 2 personen per keer de opdrachten en puzzels goed op te lossen en staan jullie op tijd weer buiten?  Wie doet dit in de snelste tijd? Nieuwsgierig? Geef je dan op uiterlijk voor 10 juni.

 

15.00 – 17.00    Workshop speksteen bewerken. Wil je ook ervaren wat je met een steen kunt doen? Onder begeleiding van Riek en Herma gaan we aan de slag. Meedoen? Geef je dan op uiterlijk voor 10 juni.

 

16.00                 Verzamelen bij de ‘zwerfbongerdbieb’ voor de speurtocht voor de jongere kinderen, bellenblazen, stoepkrijten.

 

18.30                 Gezamenlijk eten. Kook vooral wat je zelf lekker vindt en zet dit op de grote tafel in de tent zodat iedereen van elkaar kan proeven en genieten. Het thema is dit jaar Bongerd op z’n kop, dus ga maar lekker los…

 

20.00                 Prijsuitreiking en feestelijke bekendmaking  van de organisatoren voor het
buurtfeest 2017.

 

20.30                 Optreden van de buurtband  Ilse, Floris & Joshua.

 

We zien jullie graag allemaal op 2 juli.

Kun je slechts een dagdeel bijwonen of pas later komen? Geen probleem! Kom wanneer je tijd hebt.

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Bongerd buurtfeestcomssie 2016

 

!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Escape room

Geef je op uiterlijk voor 10 juni

Je naam, huisnummer, hoeveel personen……………………………………………………………..

 …………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………

Inleveren bij B169 of bij B207  of per email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meedoen met workshop speksteen bewerken

Geef je op uiterlijk voor 10 juni

Je naam, huisnummer, hoeveel personen…………………………………………………………

 ……………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………

Inleveren bij B169 of bij B207 of per email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.