Bij het vervangen van onze daken is dit bij uitstek hét moment het dak te isoleren.

Speciaal voor de gehele Bongerd in Lelystad is er een informatieavond in het teken van optimaal wooncomfort en een lagere energierekening. Georganiseerd door de gemeente Lelystad en Natuur en Milieufederatie Flevoland.

Hieronder de uitnodiging van de gemeente Lelystad.

 

Uitnodiging

Informatieavond ‘optimaal wooncomfort en lagere energierekening’


Wanneer?   Woensdag 20 januari om 19.30 uur
Waar?         Atolplaza, Schor 1-9


Goed voornemen 2016: aan de slag met uw woning

Half december heeft u van ons een brief ontvangen over een speciale informatieavond voor alle bewoners van de Bongerd. Deze avond staat in het teken van optimaal wooncomfort en een lagere energierekening. U kunt zich laten voorrekenen wat een verbouwing of aanpassing u in uw situatie kan opleveren. Er zijn allerlei mogelijkheden, zelfs een complete verbouwing die u met uw energierekening betaalt. Naast presentaties van Natuur- en Milieufederatie Flevoland en de Stroomversnelling is er een markt waar alle mogelijkheden aan bod komen.

 

Programma

19.30-19.35 Welkom
19.35-19.40 Aan het woord wethouder Jop Fackeldey
19.40-20.10 Presentatie Natuur- en Milieufederatie Flevoland
20.10-20.40 Presentatie Stroomversnelling
20.40-22.00 Energiemarkt

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Informatieavond Bongerd’.
Geeft u dan ook het aantal personen door waarmee u komt en eventueel uw adres.
Heeft u belangstelling, maar bent u niet in de gelegenheid te komen? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download hier de volledige uitnodiging