Dé informatiewebsite van het leukste stukje bongerd.

 


Buurtfeest etc.

We hebben een gezellige buurt, met jaarlijks een buurtfeest, elk jaar georganiseerd door een ander groepje buren.
Zo af en toe hebben we andere gezellige en of nuttige activiteiten zoals een burendag, opknappen van de speeltuin,  barbecue of buurtborrel.

 


Daken

Bij het grotendeel van de huizen in onze buurt zijn de asbest bevattende dakleien inmiddels gesaneerd en vervangen voor nieuwe natuurleien of platte dakpannen. Voor de huizen waarbij dit nog moet gebeuren en als naslagwerk leest u meer hierover in de categorie Bongerd Daken hier rechts.

 


Hoe wie waar wat

Een vraag, maar even geen idee meer bij welke buur u moet zijn?

Meest actuele buurtfeest: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daken en vervanging hiervan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie over deze website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Beheerder gezocht

Lijkt het je leuk deze website bij te houden? Inhoudelijk met af en toe het nieuws of handige weetjes uit de buurt? Of ben je meer van de techniek en lijkt het je leuk technisch beheerder te worden? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenkort zal hier meer informatie volgen.

Lijkt het je leuk om mee te helpen BongerdWeb actueel te houden? Stuur dan een emailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes,

De Bongerd Buurtfeestcommissie 2015

 

 

 

We waarderen onze privacy en willen graag ook de privacy van anderen beschermen.

Alle persoonlijke gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. We doen hier onze uiterste best voor.

Mocht er onverhoopt toch ongewenst informatie over of van u op deze website staan laat dit aub. weten door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen uw informatie direct verwijderen.

 

Voor vragen of suggesties kunt u uiteraard ook emailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..